TONI BEIRO- “ELS GRANS HEROIS”

TONI BEIRO ELS GRANS HEROIS Satélite K, 2013

TONI BEIRO
ELS GRANS HEROIS
Satélite K, 2013

Els grans herois (Satélite K, 2013) és el nou treball d’aquest artista gironí, enresgistrat als estudis Soundclub i produït pel propi Beiro amb la col·laboració de Nacho Lesko i Lluís Costa. A
diferència dels seus anteriors treballs, aquest és tot en català. Els grans herois és un disc eclèctic, fet amb ànima i amb grans dosis d’energia, on pots trobar la contundència de cançons rockeres com Un bon moment, Mentides, Esperança Road, La simfonia perfecta (cançó dedicada al millor Barça de la història) o Si no te’n vas, i alhora cançons més intimistes i personals, com Camí sense tornada o En un racó de l’univers . També inclou una versió soul de La tieta de J.M. Serrat. És, doncs, un àlbum d’influències múltiples on es barregen diferents estils com el rock, el funk-reggae, la rumba, el soul, el flamenc i la cançó d’autor, amb lletres que evoquen a l’amor i també a un sentit crític de la vida, sempre amb un rerefons optimista i positiu, segell d’identitat del propi Beiro als seus directes.
En aquest disc hi han col·laborat músics tan importants com Nacho Lesko (teclista de El último de la fila i Manolo García), Xavi Turull (Ojos de Brujo, Kejaleo) i músics excepcionals com Àngel Abad, Dani Sánchez, Pedrito Martínez, Popi, Manel Rost i Lluís Costa. Toni Beiro, excel·lent cantant, guitarrista i compositor, ocupa un lloc al cor d’un públic exigent, sensible i fidel, i pel qual és, sens dubte, un dels millors artistes d’aquest país.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: